
UN MERCADO NO COLEXIO OBRADOIRO DA CORUÑA
No colexio Obradoiro celebraron a primeira edición do Mercado de Produtores EcoKitchen para dar a coñecer ás familias e traballadores do centro as materias primas coas que elaboran os menús escolares

TOFU LANDEIRA, UNHA APOSTA GALEGA POLAS PROTEÍNAS VEXETAIS DO CAMPOS Ó PRATO
A firma galega leva máis de media década producindo e elaborando tofu coa súa propia soia. Os seus produtos pódense atopar en diferentes tendas, pero tamén chegaron a colexios da Coruña

O FORO RURAL SUSTENTABLE SENTA AS BASES DUN RURAL PRÓSPERO NA SÚA SEGUNDA EDICIÓN
A II Edición do Foro Rural Sustentable reuniu o pasado venres 19 e sábado 20 en Chantada (Lugo) a iniciativas rurais, investigadores, empresarios, xornalistas e representantes da sociedade civil para promover a sustentabilidade do rural a través de propostas de prosperidade que buscan solucións realistas e sostibles en áreas como a conservación dos servizos ecosistémicos, a prosperidade da poboación, a calidade de vida e a preservación do patrimonio cultural. Foron dúas xornadas cuxo obxectivo foi reflexionar sobre o medio rural.

GASTRO MOVIDA DESPIDE A SÚA SEGUNDA EDICIÓN EN VIGO CONSOLIDADO COMO CONGRESO GASTRONÓMICO DE REFENCIA
Gastro Movida Summit consolidase tras a súa segunda edición como congreso gastronómico de referencia en Galicia. O evento feito ‘por e para a industria’ conclúe con éxito de afluencia de profesionais da industria gastronómica.

TOFU LANDEIRA NA REVISTA GALEGA DE COOPERATIVAS AGRARIAS
A revista galega de cooperativas agrarias publicou no seu número de maio una reportaxe sobre Tofu Landeira.

POR QUE HAI QUE COPIAR O MODELO DE COMEDOR DE INDITEX?
A ecoloxía é economía e saúde. Colexios e hospitais comezaron a interesarse nun modelo que, tecendo unha rede co campo e o mar, avanza cara ao residuo cero.