RECEITA TOFU LIMÓN by ARTESA DA MOZA CRECHA

INGREDIENTES:

2 botes de tofu Landeira Natural.
5 limóns.
2 culleradas de fariña de maíz.
10 ml de auga.
1 cullerada de sirope de arce.
Unha pizca de pementa branca.
Aceite de oliva virxen.
Sal.

ELABORACIÓN:

Escorremos o tofu.

Raiamos la pel dun limón e facemos o zume dos cinco limóns colando a pulpa.

Mesturamos a auga ca fariña de maíz. Integramos unha parte do zume de limón coa fariña. Poñemos esta mestura nun cazo a lume removendo co resto de zume de limón, a raiadura e o sirope de arce. Rectificamos de sal.

Douramos o tofu cortado en rectángulos e engadímolo ó cazo da salsa de limón.

Presentámolo nun prato fondo con raiadura de limón por riba y cun anaco de limón e a papar!

MÁIS
Opcións