RECEITA MOUSSE DE LIMÓN DE TOFU

INGREDIENTES:

1 bote de tofu Landeira natural.
120 ml de zume de limón
Raiadura de limón.
Cúrcuma moída.
1 sobre de Agar- Agar.
10ml de edulcorante.
Leite de soia.
Noz Moscada.

ELABORACIÓN:

Espremer o limón. Lavar ben o tofu e poñelo nun recipiente con 60ml do zume un par de horas para que colla sabor.

Engadir o resto do zume e o agar-agar, remover ata disolver. Lévalo o lume e quentalo un par de minutos para que non lle queden grumos.

Escorrer o tofu e levalo o vaso do batedor. Engadir a cúrcuma, a raiadura de limón fina e o edulcorante. Incorporar o limón co agar-agar e triturar todo ben.

Engadir a leite precisa ata dar coa textura adecuada, rectificar se fora necesario.

Deixar repousar 2horas na neveira.

Poñer noz moscada por encima para servir.

MÁIS
Opcións