INGREDIENTES:
1 bote de tofu Landeira Natural
Tortitas
Guacamole
Salsa de iogur
Lima
Chile
Tomate maduro
Cebola morada
Cilantro fresco
Pemento verde e vermello
ELABORACIÓN:
Prensar o tofu para que elimine todo o líquido posible.
Co tofu ben escorrido, cortalo en dadiños e deixalo macerar co chile e a lima.
Mentres preparamos o pico de galo: Pelamos os tomates e cortámolos en dados pequenos. Pasámolos a un recipiente. Engadimos os pementos, o cilantro e a cebola cortados en anaquiños pequenos. Mesturamos todos os ingredientes, salamos ó gusto e regamos co zume de lima
Nunha tixola cun chorro de aceite aceite vamos dorar ben o tofu.
Quentamos as tortitas e cando esten listas montamos o burrito do seguinte xeito: primeiro untamos o guacamole sobre a torta, enriba colocamos o tofu, incorporamos o pico de galo e un chorro de salsa de iogur….está delicioso!