INGREDIENTES:
1 bote de tofu Landeira Natural
1 cenoria
1 cebola
100 g de cogomelos
Pan relado
25 g de sementes de sésamo
1 dente de allo
Perexil picado
Salsa de soia
Sal
Fariña
Pementa negra moída
Aceite de oliva
ELABORACIÓN:
Desmenuzar o tofu coas mans.
Partir a cenoria e a cebola e sofritir durante uns 10 minutos.
Incorporar os cogomelos, tamén partidos, e salteamos todo durante un par de minutos.
Pasar o sofrito a un recipiente e engadir o tofu desmenuzado, o pan relado, o perexil, o dente de allo picado, as sementes, o sal, a pementa e a salsa de soia.
Amasar e empezar a facer bolitas, se falta un pouco de espesor podes engadir fariña.
Con todas as bolas preparadas, rebozalas en fariña.
Fritir as albóndegas nunha tixola con abundante aceite quente.
Despois, retíraas nun prato con papel absorbente para que quede co exceso de aceite e listas para gozar!